Velkommen til Fendt Caravan 2021

FENDT CARAVAN – kvalitet gjennom 50 år

FENDT CARAVAN – kvalitet gjennom 50 år Fendt Caravan, som er en av Europas største caravanprodusenter, fyller i år 50 år. I ekte tysk tradisjon bygger fabrikken campingvogner i topp kvalitet, med det meste av hva man kan ønske seg, og ikke minst til meget konkurransedyktige priser. Dette er produsenten for deg som ønsker deg det lille ekstra. 

Alle modellene leveres med 5 års garanti og 12 års tetthetsgaranti. På topp i klassen også her. Fabrikken feirer sitt jubileum med nye modeller og en jubileumspakke som inneholder Aircondition, skinn salong og glassfibertak på den ny designede toppmodellen Diamant. For Norge er vi også begeistret for den store familievognen Bianco Activ 720 SKDW, som vi har designet i samarbeid med fabrikken. Vi føler det er en perfekt modell for norske familier som ønsker å ta del i caravanlivets gleder. 

Under hele den digitale caravanmessen vil du også kunne være med i trekningen om en splitter ny campingvogn ved å besøke en av våre lokale forhandlere og delta i vårt messelotteri. Se tilbudene under og ta kontakt via e-post, eller besøk din nærmeste Fendt forhandler for mer info om vårt store utvalg! Se også vår hjemmeside: www.fendt-caravan.no

Våre tilbud: