Velkommen til Hobby Caravan 2021

HOBBY CARAVANS – caravanistenes favoritt i over 35 år

Nesten halvparten av alle de som har feriert i campingvogn i Norge, har feriert i en Hobby campingvogn. Generasjon etter generasjon har kost seg i en av våre modeller, enten på tur fra sted til sted, eller som fastliggere på en av de mange flotte campingplassene vi finner rundt omkring i landet.Vi ønsker å vise deg hvilke muligheter campinglivet kan by på og ønsker deg velkommen til et besøk hos en av våre forhandlere, som med sin fagkunnskap vil kunne overbevise deg om caravanlivets mange gleder.

Uansett hvilken campingplass du besøker vil du alltid møte fornøyde familier som har hatt mange forskjellige Hobby-vogner tilpasset livets forskjellige faser, alt fra små kjørevogner til vogner med forskjellige køyeløsninger og ikke minst de ekstra romslige modellene med komfortable enkeltsenger eller romslige dobbeltsenger. Baderomsløsningene er mange, alt etter behov, og et stort endebad eller langsgående sidebad med eget dusjkabinett er populære varianter i disse dager. Hobby Wohnwagenwerk GmbH er Europas største caravanprodusent og Hobby har vært en bestselger i Norge i over 35 år. Dette gir trygghet for deg som kunde, i kombinasjon med vårt landsomfattende forhandlernett som gjør det enklere når du er på reise.

Under hele den digitale caravanmessen vil du også kunne være med i trekningen om en splitter ny Hobby 400 SFe De Luxe ved å besøke en av våre lokale forhandlere og delta i vårt messelotteri. Se tilbudene under og ta kontakt via e-post, eller besøk din nærmeste Hobby forhandler for mer info om vårt store utvalg!

Les mer på vår hjemmeside: www.hobby-caravan.no eller Facebook: Hobby Caravan Norge

Våre tilbud: