Livet er et hopp ut i det ukjente.

ALLTID BEDRE KOMFORT

Hvert minutt, hver time, hver dag er en overraskelse for de som er åpne for det. I 1962 bygger en ung mann en campingvogn i farens verksted. Det er begynnelsen på eventyret. På slutten av 1970-tallet la grunnleggeren av Pilote en reise til USA og fikk inspirasjon til den første bobilen og samtidig til en helt ny måte å tilbringe ferien på.

Større frihet og uavhengighet, og en helt ny følelse av eventyr. Siden denne første bobilen har vi reist langt sammen. Vår modeller har blitt bedre og vårt produktsortiment har blitt bredere blant annet med varebilene våre i 2012. Gjennom årene har vi ytterligere innovert for å forbedre modellenes sikkerhet og robusthet og samtidig se bra ut til interiøret for å gjøre alle boarealer enda mer funksjonelle, elegante og behagelig.

Ønsket om å la deg være en del av unike opplevelser har alltid vært vår ledestjerne. Mer enn veien vi deler, er det viktige hvor det tar oss … Stadig lenger unna, til steder vi vil oppdage og andre vi drømmer om. Det er du som bestemmer hvor du vil og hva du vil oppleve. Vi er klare. Er du? Med sitt brede utvalg av semi-integrerte bobiler, gir Pilote deg muligheten til å samle unike opplevelser, akkurat slik du vil ha dem. Enten du er glad i store høyder og store vidder eller bare på jakt etter vakker natur, er du alltid klar til å gå, og alltid med Pilote

Pilotes semi-integrerte bobiler med takseng gir deg muligheten til å optimalisere plass i bilen og variere ferie prosjektene dine og reise flere stykker. Enten du vil ta en tur for hånden til kysten eller tilbringe noen dager med barnebarna er du alltid klar og alltid med Pilote. Med mange fullt integrerte modeller tilbyr Pilote mer komfort og plass til å utforske alle reisemål. Enten du drømmer om å oppdage små landsbyer i Norden eller kjøre gjennom isolerte og ukjente områder i Europa, du er alltid klar å kjøre bort, og alltid med Pilote.

 

Med de fullt integrerte modellene på AL-KO-chassiset, tilbyr Pilote deg en unik komfort inne i bobilen og en perfekt veibeskyttelse for alle lengre reiser. Mange lagringsplasser gjør det at du kan ta med både viktige og mindre viktige ting. Enten du setter kursen mot kysten av Andalusia eller Norges fjorder, er du alltid klar til å kjøre bort, og alltid med Pilote.

ALLTID BEDRE KOMFORT

Takket være en stor romslighet, en førsteklasses finish og en perfekt isolering av oppholdsrommet for å reise med bobilen både sommer og vinter.

ALLTID STØRRE VALG

Med et bredt utvalg av halv- og helintegrerte modeller som kan tilpasses.

ALLTID MER PLASS

Med godt planlagt interiør som er helt ergonomisk.

ALLTID MER ROLIG OG FRED

Med førerprøver på veien utført på det mest krevende sporet i Europa og tester som

sertifisert av uavhengige fagpersoner.

ALLTID PÅ DIN SIDE

Et veldig omfattende europeisk nettverk med et kvalitetsmerke og en GP Assistance-tjeneste som kan nås 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

PILOTER 5 FORPLIGTELSER, ALLTID KLAR

Fyll ut kontaktskjema nedenfor og din nærmeste Pilote-forhandler vil kontakte deg innen kort tid